Egy kis esti gyakorlás

Címkék: taichi 48-as forma

2018.05.20. 22:48

Utoljára teljes egészében jól éreztem magam gyakorlás után, hiszen az elveszettnek vélt mozdulatok csak úgy visszajöttek maguktól.

Mai gyakorásra ez az állítás nem teljes mértékben igaz, sőt egészen máshol, és máshogyan kuszálódtak össze a szálak. Sőt az sem kizárt, hogy az elmúlt formagyakorlatok közben egy-két technika/lépés ki is maradt. Nem hiányzott, nem úgy tűnt, de ma kidugta fejét a fű alól, ahogy a kígyom se lapul le, hanem inkább kiváncsian kukucskál az aljnövényzet felett.

Viszont elkezdtem megfordítani a formát, hogy még egyszerűbb legyen az élet. Buszmegállóban igyekezte összerakni pár lépést, és hallom, hogy a nép - az istenadta nép - megjegyzi, hogy tai chizom.

sword.jpg

Lassan itt az ideje, hogy az eszközöket is elővegyen, túl a lándzsán. Bár - nem budapest - kardformák terén elég rosszul állok, viszont a szablya forma már megvolt, botot meg se merem említeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr1913989504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása