Nei gong

Címkék: nei gong kozosség

2017.02.20. 00:41

Viszonylag hosszú idő után nem csak gyakoroltam, hanem közösségi nei gong gyakorlatot végeztem.

neigong.jpg

 Jó volt, kicsit fárasztó, mert sajnos a rendszeres gyakorlás egy kicsit, vagy annál jobban a háttérbe szorult. Azonban a gyakorlatok, a sorrend nagyjából megmaradt, emlékeztem rá, bár gyakorlás közben, ahogy lenni szokott a többi gyakorlótárssal egy-két gyakorlatra másképp emlékeztünk. Ez ugye nem olyan meglepő, mert mindig kicsit mást kapunk, mint előtte, de ezzel együtt a gyakorlat is mást ad.

Első lépésként a legfontosabb megtanulni, ahogy kapjuk, és ha már gyakoroltunk eleget, akkor szinte saját kedvünkre alakíthatjuk, és tapasztalatokat szerezhetünk, hogy így milyen hatást gyakorol.

Ha minden jól megy, és egyikünk se lesz lusta, akkor a közös gyakorlások rendszeres mederbe léphetnek. Éppen ezért az egyéni edzést is fel kell egy kicsit pörgetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr1112274395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása