Seventy Two

'Protectors of the world
And gaurdians of the Ways
Of gods and buddhas,
The techniques of Peace
Enable us to meet every challenge.'

Heroikus küzdelem során véget ért az első lovaglásom. Egy harmincig nagyjából minden szépen és jól ment, három percnél már eléggé fájtak a lábaim, de gondoltam van még benne egy kicsi, hogy ne álljak meg itt, így egészen három perc tízig maradtam benne.

Leginkább a comb belső felében érzem megint a gyakorlás hatását. Nem igazán tudtam felállni, aztán meg a combjaim nem akartak megtatrtani, még jó, hogy ott a ló, és rá lehet ülni.

Második lovaglás is három perc tizenhatos volt. Kedvesen remegő lábak, viszont lassan kezdem elérni azt, hogy a szélesebb állásban is lemegy a combom vízszintes alá. A viszonylag széles kicsit több, mint két lába szélességet jelent, viszont gyakorlás közben a hátam nem túl egyenes, Az elején még igen, aztán a vége felé átmegyek öregnéni pózba. Nem baj, talán a századik napra összejön egy rendes lovaglállás.

Gyakorlás közben jól lehet érezni az ürest, de főleg a telit a lábakban.

Párhuzamos talpélfogás közben megint valami egész eszement helyen fájt a lábam, nagyon nem ott, ahol kéne, nem a belső combizmok vagy ilyesmi, hanem kint/oldalt nyújtozkodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr285242459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2013.04.24. 13:14:15

Nagyon szuper a kép, amit találtál. A kép alapján megtaláltam a tanulmányt:
www.internalartsinternational.com/free/the-importance-of-symbolism-in-the-chinese-internal-martial-arts-part-1/
Köszi Áron! :)) Tökjó.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2013.04.24. 13:35:30

altalaban linkelem a kepet

mostanaban pedig az idezethez is igazitom a kepet

az idezet pedig az art of peace-bol van az aikido alapito mestet gondolatai
ha elobb megtalalom elejetol kezdem
süti beállítások módosítása