Kilencedik nap

Címkék: nyújtás lovaglóállás komplexum

2013.02.19. 07:50

A lovaglóállás az a gyakorlat, amihez legevésbé szeretek nekiállni (most), igaz a legrövidebb ideig tart, de amig tart a lább fájdalomérzete jelentős mértékben nő, ezzel arányosan a másodpercek pergése lassul. Sok minden más mellett az akareterőt növeli/igénybe veszi.

Na lássuk mire megyek a magammal folytatott küzdelemben.

Első kör eredménye 02:43.66, az első egy perc viszonylag könnyen ment, 1:10-től kb 1:40-ig elkezdtem érezni a gyakorlat hatását. A második perctől pedig nagyjából elkezdett remegni a lábam, és nem attól, hogy fáztam volna.

Második körben csúnyán rontottam az eredményen 02:17.526.

A nyújtás oroszlánrészét edzés formájában végzem el a tervek szerint, esetleg otthon még egy kis levezetés, bár arra lehet, hogy elég lesz a komplexum is.

Megnézem, hogy széles terpeszem, amennyira annak lehet nevezni, öt járólap széles, de azokat is csak blülről fogom.

Közérzetem viszonylagos rossz állapota miatt az edzés elmaradt, és a további gyakorlatok is csak kompakt üzemmódban kaptak helyet. Emlékeim szerint tavaly ilyenkor is hasonló állapotban voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr125088164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2013.02.21. 23:07:26

Hiányoztál edzésről.:) Ne hajtsd túl magad, tök keményen tolod a vállalásaidat.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2013.02.22. 06:16:10

@Bátori Ági: kedden szimplán rosszul éreztem magam, vagy csak kialvatlan voltam,mert egy alvásmaraton helyrepofozott
süti beállítások módosítása