'Ráfordított munka nélkül nincs eredmény, de legaláb lennének lábaim' - napi bölcsesség

Egy fajta faállás, de egyelőre maradok a lovaglóállás mellett, majd a kompelxum során ölelgetem a fákat is, csak ne jelenjenmeg Ludas Matyi.

Most sikerült (13:44) megcsinálni az első gyakorlatot. Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, helyenként nagyon is jól ment, de volt egy-két dolog, ami annyira nem nyerte el a tetszésem. Viszont elég hamar sikerült olyan mélyre süllyednem, mint a második, harmadik gyakorlat során. Leginkább a comb belső fele és a fenékizmok jelzik a gyakorlat véghezvitelét.

Viszonylag hamar (14:12) az első gyakorlat elvégzése után megcsináltam még egy állást, és szinte alig éreztem valamit, könnyedén lementem, ott is maradtam, meglepő módon inkább a comb külső felében érzek húzódást szemben az eddigi belső oldallal.

Kicsit úgy érzem most, hogy nem is izomból tartom magam, hanem csak úgy állok, illetve leülök, ha valahol fájdalmat érzek, az ezért van/lehet, mert nyúlnak.

Ismét rituális táncba visz a komplexum ..

Leginkább a térdeim érzem ezen a kora esti órában, valamint a combjaim szeretnének begörcsölni. Ezért szeretem a komplexumot.

Egy kis közjáték, viszont a béka póz egész jól ment, sokkal jobban, mint előtte való, amiről van előtte-utána kép is, de nem szeretntém vele a kedves olvasót riogatni.

OUCH!

A komplexum is tud rendesen csipőt nyitni, súlyáthelyezés és felhőkezek közben, ha az ember elég mélyen és/vagy szélesen áll, akkor megtapasztalja a komplexum istenét. Viszont a térdfájás kevésbé jelentkezik, valamit valamiért, bár azt hiszebb ez a helyesebb fájdalom.

Nyújtás egyes részeit pedig szinte bárhol lehet gyakorolni, pl buszmegálló, maximum bolondnak néznek, de vagyunk elegen, hogy ne kelljen emiatt aggódni. Guggolás, lovaglóállás, sarok mellé ülés, viszont előrehajlásnál ne felejtsük el, hogy mikor tetünk a táskánkba elvitelre kért kaját.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr605121489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2013.03.11. 14:27:31

"Nyújtás egyes részeit pedig szinte bárhol lehet gyakorolni, pl buszmegálló, maximum bolondnak néznek, de vagyunk elegen, hogy ne kelljen emiatt aggódni. " :D
süti beállítások módosítása