Gondolatok

Címkék: gondolatok gyakorlás tai chi

2014.12.03. 16:49

Néhány eszembe jutott gondolat a gyakorlásról, amelyek közül nem mindegyik lesz új-keletű. Egyrészt gyakorlás közben többször is felmerül, hogy épelméjű vagyok-e, és tényleg szükségem van rá, így is elég dolgom van.

 

bg5998049310738.jpg

Viszont gyakorlás végeztével meg jó érzés tölt, fáradt is vagyok, de fel is vagyok töltve. Ha nagyzolni szeretnék, akkor mondhatnám, hogy keverdeik a yin és yang.

Valamint az egyes gyakorlatoknak nem csak az adott területen, hanem máshol is hatást fejtenek ki. A gyakorlatok jótékony hatását már érzékelem, és szerintem látható is, de mindenestre jó dolog.

Nem hiába közeleg a negyedik száz napos kihívás előkészítő beszélgetés, már egy ideje töröm a fejem, hogy mit lehetne vállalni, és hogyan. Ha minden igaz a futó száz napos gyakorlásom addigra nagyjából ki is fut, ami nem azt jelenti, hogy nem lesz más/plussz helyette. Úgy gondolom, hogy valami képesség fejlesztő gyakorlat lenne jó, és/vagy a kis kard forma.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr866721317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása