Hatvanadik nap

Címkék: tai chi szablya forma nei gong faállás

2014.04.03. 13:04

Kicsit úgy érzem, hogy nei gong gyakorlásban haladást sikerült elérni. Teljes légzés során hetes szorzóval is egész szépen megy, megyeget. Úgy csinálom, ha esetleg megakadna a gyakorlat, akkor szépen lenullázom, és kezdem előről. Valamennyivel többet csinálok, de szerintem nem árt, sőt inkább rám fér.

Néha kilégzés során úgy érzem, hogy huszonnyolc másodpercen felül is marad még bennem levegő, mondjuk főleg az első gyakorlatnál, utána kezd visszaállni a fulladásos halál.

 Tegnap este feküdtem az ágyban, és éreztem, hogy egyelőre meghatározhatatlan, de valami furcsa érzés uralkodik el a hátamon. Némi töprengés, és analizálás után arra jöttem rá, hogy nagyjából a lapockák környékén lehet izomlázam, ami valószínűleg a faállás egyik mellékhatása. Legalábbis másra nem tudok gondolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr485894011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása