Első nap

Címkék: kihívás tai napos száz chi sanbao

2012.01.23. 07:29

A kitűzött célok eléréséhez a következő változásokat vezetek be, ez elsősorban a fogyás elérését szolgálja:

  • próbálom csökkenteni a bevitt hús mennyiségét
  • az étkezések során nem a torkig való jóllakás lesz a cél
  • a cukrozott üdítőitalok helyét átveszi a víz
  • ahova el lehet jutni más módon is, mint autóval, akkor az alternatív megoldás preferálása.

Másik célként lebeg szemeim elött a napi minimum 35 lábemelés, ami szintén kapcsolódik az előző célhoz.
Ennek megvalósítása háton fekve kb negyvenöt fokos szögben felemelem a lábam, majd vissza. Ennek megvalósítását már a száz  napos kihívás megjelenése elött elkezdtem, így csak átemeltem bele, viszont jótékony izomláz hatása már jelentkezni látszik.

Fontos kérdés, hogy a formát hol fogom tudni gyakorolni, mert nagyobb hely szükséges hozzá, így vagy a munkahelyemen fog rá sor kerülni, vagy lent a játszótéren. Szerencsére úgy tűnik, hogy mások is tettek hasonló vállalást, és be tudok majd csatlakozni időnként.

Nyújtáshoz elég teret fog adni otthon a nappali, remélem. Este okosabb leszek, amikor már túl vagyok a vállalt feladatok kivitelezésén.

Nyújtáson túl.

Azt hiszem nem én fogom megreformálni a nyújtási technikákat, de azért küzdöttem, és közben rá kellett jönnöm, hogy a hosszú nadrág időnként szebbé tesz egy-egy gyakorlatot ..

A tornateremben használt radiátor helyett a mosógép teljes mértékben bevált, kb hasonló magasság, csak nem tudok rátérdelni.

48-as forma eddig is tartogatott néhány homályos foltot, ami az esti gyakorlás során még sötétebbnek tűnt. Elakadások, hogy is van tovább érzések.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr533739917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása