Hetvennyolcadik nap

2012.04.09. 23:21

Mai formagyakorlás a csillagok alatt. Hát se csillag nem volt nagyon, se a holdat nem láttam, viszont elég hideg volt. Próbáltam lassan csinálni a formát, de időről-időre akartlan begyorsultam. Ezen felül vannak még bizonytalanságok, nem is kevés, amikor többen csinájuk jobb.

Viszont ma a telefonomon az egyik játékkal úgy döntöttem meg a csúcsomat, hogy az egyik lábama mosógép tetején 'pihent'.

Mindemellett, ha lehet hinni a mérlegemnek, akkor kb 6,5 kiló minuszban vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr54374393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2012.04.12. 10:59:38

Amikor együtt csináljuk a formát, akkor én meg kiesek még a tempóból. :) De sebaj, gyakorolom én is lelkesen, és majd alakul szépen. :)) Volt most nemrég egy borzasztó időszakom, amikor úgy éreztem, nem fejlődök semmit se tai chiilag - aztán meg olyan hosszú részt tanultam meg a formából, amire korábban nem lettem volna képes. Ez a fejlődés néha nem látható, de azért van!

Áron, nagyon látványos a mínusz 6,5 kg, és amennyire én látom, nagyon sokat fejlődtél a 100 napos gyakorlás során.

Azt pedig újra köszönöm, hogy írod/írtad a blogot, mert amikor nagyon lenn voltam, nekem többször segített a bejegyzéseid elolvasása.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.04.12. 12:10:59

@Bátori Ági: köszönöm, hogy olvasol, és örülök neki, hogy néha-néha tudtam segíteni, mégha a bejegyzések ritkultak is
ezzel együtt a felelősség súlyát is a nyakamba raktad

Bátori Ági 2012.04.12. 13:23:00

nem-nem, semmilyen felelősséget nem raktam a nyakadba. :) Vagyis én semmiképpen nem támasztok semmilyen elvárást a blogod felé!
süti beállítások módosítása