Igazából az lenne jó, ha a lovaglóállást szépen, egyenes háttal, befordított, laza keresztcsonttal tudnám megcsinálni, de egyelőre az életben maradásért küzdök, A cél elérni a 3-5 percet, de igazából, ami mögötte van, mondhatni motiváció, Viking úgy is mindig kérdezi, hogy ne izommunkával akarja elérni az állapotot, hanem struktúrával, de azt hiszem ehhez még next gen pingvin szükséges, E3-on talán bemutatják.

A komplexum, buta szófordulattal élve, komplex, és sok mindenre hatással van, leginkább a lábaimra. Gyakorlása közben meg lehet találni a nagy kör lábon futó pályáit, szép testsúlyáthelyezést a fej emelkedése nélkül.

A nyújtás pedig mindennek az alapja, bár mindegyik dolog kapcsolatban áll a másikkal és segítik egymás működését. Nyújtásnál a cél lemenni spárgába, vagy ha nagyon nem megy a spar-ba, spárgáért, de ezen felül a formagyakorlat végzése, az egyes technikák szebbé tétele, kilépni a terminátor tai chi-ból, bár annak is megvannak az előnyei.

Akkor lássuk miből élünk:

Nagyjából kicsit több, mint két perc lovaglóállásra ébredtem, másfél percnél kezdett izgalmassá válni, de annyira nem jelentett gondot. Felállni belőle is jobban megy, mint annak előtte.

Vissza az ágyba, kipihenni a napi fáradtságos munkát.

Túl a második két perces álláson. Nagyjábólé az előző gyakorlat során megismert folyamat játszódott le, megint másfél perc körüli értékkel érkezett a fájdalom, talán akkor megyek kicsit mélyebbre.

Komplexum letudva mára, egyelőre a lovaglóállás-faállás kombóban végzett gyakorlat során nem biztos, hogy érzem az energiaáramlás, inkább az, hogy be fog görcsölni a lábam. A harmadik körben ráadásul nem kettő, hanem három keringetést csináltam, hogy legyen minek örülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr225098136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása