Kezdődjön a mai nap is egy idézettel.

'It is impossible to tell whether anything that happens is good or bad because you never know what the ultimate consequences will be.
You never know what chain or pattern of connection exists between events.'

(Alan Watts)

A kínai vacsora és a viszonylag kevés alvás után inkább pihenni van kedve az embernek, mint edzeni, de abból nem lesz meg a kihívás, hacsak nem azt vállalta az ember.

Ehhez képest az első állás egész simán ment, nagyjából mélypontok nélkül, bár állás közben a testsúlyom helyezgettem feljebb/lejjebb, előre/hátra, hogy mikor mi és merre feszül. Az idő pedig a hétre megállpított 02:16.191

Hétfőtől emelem újabb öt másodperccel, bár ilyen tempóval nem három percnél fogok megállni.

Állás közben csordogálnak rajtam az izzadtságcseppek, most utána pedig rámfagynak.

A hideg ellen még egy kis lovaglás, újabb két perc az életemből, amit a 'mélyben' töltöttem.

Az jutott eszembe, ha igazán nagy kihívásra vágyom, akkor meg lehetne próbálni egy kicsit szélesíteni az állást. de még nem győztem meg magam erről.

Minden esetre  nem biztos, hogy a legjobb megoldás lovaglóállást csinálni mielőtt az ember elindul a városba.

Most pedig a maradék, mert egy kicsit mozgás mindenkinek kell.

Nem tudom, hogy mennyire vot így szabályos: egy kör komplexum, egy kör nyújtás rotációban végezve a vállalt feladatokat. Lábaim köszönik jól vannak, csak ne kérdezzék őket.

Nyújtásnál a vádlim a gyenge pont, ő nem akar úgy működni, ahogy a teshelyzet megkívánná tőle. Szóval be lehet célozni, hogy mire menjek rá jobban, bár minden másra is ráfér a mozgás, szóval.

Komplexumnál pedig a bal térdem adja meg legkönyebben magát, ha egy kicsit is előrébb megy, mint a lábefej, már jelez, barátom változtass valamit. Ugyanez a jelenség megfigyelhető felhő kezek közben is, bár ott, ha szépen utánafordulok a kezemnek, ahogy illene volt, akkor a fájás is csillapodik, nem véletlenül így van kitalálva a gyakorlat.

Akkor jó, ha fáj, de nem mindegy, hogy mi.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr735108050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása