fonix_01.pngMai gyakorlásom olybá tűnik, hogy munka mellett géplovon fog megtörténni. Ezt a napot úgy is egy kis, kellemes izomlázzal kezdtem, feltéve, hogy létezik ilyen. A viszonylagos hideg mellett nem árt, hogy egy kicsit be tudok fűteni.

Az első állás izgalmas kezdésnek bizonyult, nagyjából minden lábizmomon végigvonult a fájdalom. Az első egy-másfél percet nem éreztem megerőltetőnek, azonban két perc környékén megjelent a vádli, fenék, combizom. A bal lábam kicsit jobban fájt állás közben, valamint az óra, mintha lassabban számolta volna a másodperceket.

Amíg a gép dolgozik lehetőségem van egy kicsit nyújtani. Guggolni lovaglóállás után egy hálás feladat, nagyon könnyen megy, szinte mindenféle erőkifejtést mellőzve. Az íjállás nyújtja a combokat, és nyitják a csípőt is.

Második lovaglóállás sokkal könnyedebb, finomabb érzés volt, remélem, hogy joghurt, és nem más egyéb termék. Csak a második perc után kezdtem el érezni a combizmaim. Majd, kicsit később, a vádlim, és a fenékizmot is.

Edzésre nem jutottam el, viszont így is volt egy kis szabadtéri gyakorlás, ami leginkább pár alapmozdulatban merült ki, felhő kezek, egyenes ostorcsapás, nyitás, valamint egy kis nyújtás is. Hazatérés után álltam neki a komplexumnak, egy jó tanács, ha zsibbadt lábbal áll fel az ember, akkor ne kezdjen neki egyből.

A világról alkotott kép egészen megváltozik, mikor az ember lábát a nyakába tolják, közben a térdet is fogják, hogy a lába ne legyen behajlítva, egyenes legyen, valamint a csípős se emelkedjen fel a földről.

Ha ennek önmagában még nem tudtam volna örülni, akkor béka pózban is szépen lefelé nyomást kapott a csípőm, hogy ne kinyomott fenékkel, hanem kvázi két dimenzióban csináljam meg. Az biztos, hogy új dimenziók nyíltak meg.

Az a legszszőrnyűbb az egészben, hogy élvezem is, hogy kínoznak.

A kép és a kérdés ismét adott, de szerintem most nem (sem) nehéz.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr295150075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása