Two

'One does not need buildings, money, power, or status to practice the Art of Peace. Heaven is right where you are standing, and that is the place to train.'

tanya_01.png
A hóesés miatt lassan kezdem megint úgy érezni, hogy jön a Mikulás, de most nem szarvarok húzta szánkóval, hanem lóháton.

Első körben kb 1:40-ig semmi különleges nem történt, viszont utána a fenékizmok rendesen beindultak, és két perc után már a belső combizmok is segítségért kiabáltak. Remegő lábak és meleg.

Kezdem úgy érezni, hogy a három perc lovaglóállás all inclusive izomlázzal jár.

A második három perc sokkal könnyebben jött el, mint az elődje, a rakoncátlan ló nem akart ledobni a hátáról. Se nem remegtek a lábaim, se görcsölni nem akartak, leginlább a comb elülső részében éreztem azt, hogy mégis folyamatban van valami.

Állat a lábujjhoz-tól is mennyire tud fájni a vádli, nah és persze a  fenék, ami a rosszabb a dologban, mert egyidő után az ember bárhogy is helyezkedik, bármire ül, kényelmetlen lesz. Hm, vagy vízben kell aludni, vagy állva, és akkor tényleg meglesz a jövő évi alvás kihívás.

Lehet, hogy a gyúrás miatt, de mindenesetre a lovamnak komplexuma van, amit kezelnem kell. Tehát álljunk neki a kezelésnek.

A terepiás kezelésen túl, az első kört rögtön el is rontottam, súlyáthelyezés után rögtön mentem volna lovagolni, amit gyorsan korrigáltam, hogy nem megfelelő. Az első két körben leginkább a súlyáthelyezés volt az, ami igazán kellemes perceket tudott szerezni az izmaimnak, harmadik körben viszont egész békés viszonyba kerültek egymással. Ekkor a felhő kezek volt az, ami a com belső izmaira  mért csapást, ahogy előtte tette ezt a fentebb nevezett gyakorlat is.

Gyakorlás közben bugyborékolást ugyan nem éreztem, de mintha valamiféle meleg áradt volna fel a talpamnál, ami kifejezetten jó volt a hideg padló mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr895171490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása