Four

'The Art of Peace is medicine for a sick world. There is evil and disorder in the world because people have forgotten that all things emanate from one source. Return to that source and leave behind all self-centered thoughts, petty desires, and anger. Those who are possessed by nothing possess everything.'

majmok.png

Az első lovaglás sima ügynek indult, egészen 2:20-ig nem is volt nagyon gond. Szépen, simán lementem az állásba, a lábaim se akartak meghalni. Viszont a fenti időpontnál a combjaim elkezdtek izzani. Előtte egy kicsit talán a belső combokban, csípőben éreztem valamit, de nem volt veszélyes.

A guggolás ismételten nem jelenthet gondot a lovaglás után, nem is a combjaim feszülnek  közben, hanem inkább a nyitással, szélesebb állással van a gond. Sajnos kvázi bizonyítást, hogy a szélesebbnek hitt terpeszállásom nem biztos, hogy az.

Túl a második álláson. Tegnap hiányoltam a combjaimból a pokol kénkövességét, nah most megkezeltem vele őket. Kezdem úgy érezni, hogy könnyű gyakorlat nincs, csak fájó, és kevésbé fájó. Valahogy a struktúrát még nem sikerült magamévá tenni, úgy tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr425178995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása