Sixty Five

'When an opponent comes forward, move in and greet him; if he wants to pull back, send him on his way.'

Megültem az első lovat, és tényleg úgy érzem, hogy a tavasszal együtt a ló megbokrosodott, és csak úgy vágtat, mindent megtesz, hogy ledobjon a hátáról. Leginkább a comb első, valamint belső fele fáj, szépen nyílik a világ felé.

Második körön is túl. Úgy érzem, hogy a gyakorlat nem lesz könnyebb, a három percek is eléggé igénybe tudják venni a lábizmaimat, így a vizionált öt perc elég valószínűtlennek látszik.

Lovaglás után egy kis nyújtás, lábra hajolgatás, párhuzamos talpélfogás, és sarokhoz ülés. Guggolást már meg se említem, mert lovaglás után más nagyon úgy se megy.

A komplexumot megint viszonylag későn, 21:30-22:00 óra között sikerült abszolválni, igazából minden fajta meglepő fordulat nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr215229138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása