Újra útjára indult a száz napos kihívás, már nem is tudom, hogy hányadik alkalommal. Idei évben megint a nyújtásra került sor, hiszen a tai chi gyakorlása közben elengedhetetlen. Ennek köszönhetően a régi, de jól ismert fájdalom visszatért a lábaimba. Igazából, legalábbis most, nem rossz érzése, inkább elégedettséggel tölt el.

Ha nyújtás, akkor nem mehetek el szó nélkül a mosógépem mellett, mint régi jó edzőtárs. Idén ismét közös gyakorlásunk lesz. Arra gondoltam, hogy nem emelem a tétet, csak akor, ha már gyakorlás közben a lábam és a hátam egy síkon helyezkedik el.

 

 

A fenti kép alapján pedig még valami öt elemes nyújtás is hozzá lehet rakni az ismert gyakorlatokhoz. Mondjuk ahogy elnézem pl. a föld gyakorlathoz képes valamelyik űrállomás vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr708381432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása