Sixty Eight

' If your heart is large enough to envelop your adversaries, you can see right through them and avoid their attacks. And once you envelop them, you will be able to guide them along the path indicated to you by heaven and earth.'

Első lovaglás után, ebéd előtt. Nem mondom, hogy olyan könnyen ment volna, de nem is volt égbekiáltó. Gyakorlat közben próbáltam elterelni a gondolataimat, és nem foyltonosan az órát nézni. Kicsit talán segített. Utólag megint elöjön minden fajta izomfájdalom, ami a lovaglóállást kísérheti. Erre rátettem még egy lapáttal, hogy kicsit nyújtottam. Fel a lábat és hajolgatni rá, valamint sarokhoz ülés.

Széles terpeszben állva az előrehajolgatás kimondottan frissítő élményt nyújt, meg a lábat is, de lassan már minden mozdulatban érzem.

Este, komplexum, Hugh Laurie

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr365234451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása