Gyakorló hétvége

Címkék: tai chi nap

2013.11.03. 12:44


Ismét lesz Tai Chi gyakorló nap, minden szintnek november 9-én szombaton, 10.00-13.00 óráig!

Kiknek szól?
Teljesen kezdőknek, kezdőknek, haladóknak, és mindazoknak, akik a Yang stilusú Tai Chi Chuan formáit szeretnék gyakorolni, pontosítani.

Mit fogunk gyakorolni?
Minden részlet a megjelent résztvevőktől és az ő igényeiktől függ .
Az alapgyakorlatokat és a 48, 108, szablya, kard, lándzsa formákat. Kezdőtől a haladó szintig.

Mit kell hozni?
Eszközös formához eszközöket kell hozni, egyéb esetben a pusztakezes formák gyakorlására van lehetőség.

Részvétel, szabadtér esetén: 3.000- Ft.

Hol?
Nem túl hideg idő esetén, a Városligetben szabadtéren, térkép: http://goo.gl/maps/PNHlw A térképen a kék pöttyöt kell keresni. Egyéb esetben a naptárban és/vagy e-mailban elküldöm a változást!

Pontos helyszín:
A Városligetben, az Olof Palme ház mögött, közvetlenül a Berlini Fal emlékművénél (vasbeton fal egyik oldala), A Petőfi Csarnok és a Közlekedési- Park, Múzeum közelében, az Olof Palme sétány, a Zichy Mihály út és a Lev Tolsztoj sétány által határolt területen, a kék jelölővel jelzett helyen. Lev Tolsztoj mellszobra mellett állva, vele egy irányba nézve meglátjátok a pontos helyet.

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a 7 busz Hungária körúti megállójától, azokkal a trolikkal (72, 74), melyek érintik vagy keresztülmennek (70) a Városligeten. A helyszín kipróbált, "biztosan árnyékos, tuti hűvösebb van, mint máshol és mindig lágy szellő lengedez és a panoráma is önmagáért beszél!" Van víz, wc és söröző is! Közel a Kertem és a Petőfi-kert is.

Öltözet:
Az időjárásnak megfelelően. Sapka, sál, kesztyű, vastag pulcsi, szél/esődzseki, innivaló, nem baj ha meleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr455612608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása