Egészség nap

Címkék: bemutató tai chi egészségnap

2014.10.24. 19:02

Egy rendezvény mind felet: Amit az egészségről tudni kell, vagy érdemes, vagy az sem kizárt, hogy érdemtelen, de mondjuk ezt nem modnanám.

Szombaton, azaz október 25-én kerül megrendezésre itt. Név szerint a budaörsi Jóka Mór Művelődési Központban. Cím: Budaörs, Szabadság út 26.

Programban szerepel mindenféle érdekes előadás, maszírozás, és egyéb kelet cuccok, valamint lesz Tai Chi bemutató is, ahol közelebbről is meg lehet ismerkedni ezzel a sporttal, harcművészettel.

A rendezvény részletes menetét innen lehet letölteni xls formátumban, aki minket keres 15 óránál és a galériában talál meg.

Interaktív bemutatóra lehet számítani, ahol a közönség is aktív részese lesz a dolgoknak. Egy kis bemelegítés, egy kis qi gong, egy kis tai chi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr786829857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása