Huszonhatodik nap

Címkék: nei gong lágzőgyakorlat

2014.02.28. 13:20

Az egyharmad megbeszélés alatt kiderült, hogy a légzőgyakorlatok egy részét nem teljesen az előírtaknak megfelelően végzem, mert belégzés közben levegő megy a tüdőbe is, holott hasi légzésnél a hasba kéne, illetve ha már nem fér be több, akkor oldalra, majd hátra is.

Ma sikerült elérni, hogy az eddigi izomlázzal rendelkező területek mellé új kapcsolódjon, ami azért jó, mert arról a területről van szó, ami meg lett említve, valamint a változás jó, mert akkor történik valami.

Ha több helyen érzem, hogy dolgoztam ott az jó, több belső szervem mozgott, vagy valami hasonló, és a nei gongnak nevéből adódóan is valami hasonló lenne a célja. Azt nem állítom, hogy tökéletes a gyakorlat, de haladunk valamerre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr385836929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása