Elérkezett a mai gyakorlat ideje is, sőt már túl is haladt rajta, de ez nem jelent akadályt, remélem gondot sem.

 Amit a gyakorlatról most hiretelen el tudok mondani az az, hogy negyvenötperc után olyan érzésem volt, mintha nem is régen kezdtem volna el. Valamint az előző napi kézbizsergés belégzéssel tovább haladt, pedig az állásom néha úgy nézett ki, mintha nagy szélben történne.

 Állás közben szépen végigmegyek a nei gongos légzőgyakorlatokon, ami kicsit félkezű óriás, hiszen faállásban nem lehet mindent a leírtak szerint követni, viszont így a lélegzéssel elmegy kb negyedóra.

 Ez a lélegzés természetesen nem válta ki a napi légzőgyakorlatok végzését is, a teljes légzéssel még mindig hadilábon állok egy kicsit, de már finomodtunk egymáshoz. Még mindig a kilégzés utáni szünettel van gondom, ott mér tényleg szép nagy piros fejem van, le lehetne szedni cseresznyének.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr835886555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása