Harmincegyedik nap

2012.02.22. 07:24

Tegnapi edzés egész jól telt el, annak ellenére, hogy egészségi állapotom nem éri el a 100%-ot, de mennyire élveztem, mikor újra és újra felhangzott az utasítás:

  • párhuzamos lábfejfogás
  • üljünk le a sarok mellé

ezek után csoda volt az is, hogy lábra tudtam állni, viszont alapból ecsetlábbakkal léptem.

A Nagy Húzás Testfordítással technika segített benne, hogy a derekam oldalirányú mozgása is megkérdőjelezhető legyen.

Este viszont elmaradt a lábaemelés, próbáltam inkább életben maradni, forró fürdő, gyümölcs, és alvás, amiből mostanában sosincs elég. Illetve a rendelkezésre álló idő megvan, csak valahogy nem sikerül véghezvinni az alvás stádiumot.

Vagy valamilyen lázas álom volt, vagy tényleg sikerül utat/módot találni arra, hogy személyes találkozás nélkül felvegyem a kapcsolatot a többi száz napossal.

A másik kédés, ami nyomasz, hogy készen állok-e arra, hogy megcsináljam a gyakorlatoka, mert a fejem úri mulatság gyanán húz előre maga után, amig egy-két gyakorlatban segíthet is, de ha kiterülök netán a padlón, akkor az levon a gyakorlat véghezvitelének kivitelezési pontszámából.

 Először próbálkozzunk meg a lábemeléssel, onnan legalább nincs lejjebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr844168261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása