Azt hiszem, hogy a képen látható állapot egyelőre maximum a célok között szerepel, a gyakorlás közbeni állapot még más. Mondom mindezt a tévedés lehetőségével, de az biztos, hogy a figyelmem még nem a gyökérverés felé tekereg.

Első kör gyakorlat ideje 02:32.623

A második kör olyan gyenge lett, hogy félve írom csak le az eredményt: 01:58.135. Talán nem pihentem eleget, és a lábaim  még nem álltak készen a 'kínzásra'

Az eddig elért idő nem jön alapból, amire csak építkezni kell, hanem mindent végig kell csinálni az elejéről, és a bal lábam elég hamar elkezdett görcsölni.

Egy újabb kör 02:32.408 az első perc egész könnyedén ment, de valamiért a térdeim és érzem.

Komplexumot is letudtam mára, elég izzasztó tud lenni, nem bztios, hogy jó ötlet előtte fürdeni. Azt hiszem a legkevésbé szeretett része az új alkotóelem, ami szintén lovaglóállás. Állok eleget, és erre kapok még a nyakamba. Viszont jól be tudom görcsöltetni a lábam, és az utána következő faállás a világ legkényelmesebb dolgának tűnik.

A testsúlyáthelyezésnél még vannak gondok, egyrészt a csipő előre nézzen, és a lábfejeim se akarjanak kitörni a helyükről, de erre is van egy nagyszerű módszer, úgy hívják nyújtás.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr235081907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása