Eltelt az első hét.

Egyik örök kérdés volt, hogy a lovaglóállás milyen széles legyen

horse_stance.jpg

A kép alapján nagyjából két váll szélességet kell felvenni, és párhuzamos talpat. Az se lenne hátrány, ha a hát egyenes lenne. Nem vagyok száz százalékban meggyőződve, hogy így csinálom, talán a száz nap végére.

Hétvégi felfrissülés után az első eredmény 02:38.636 ez az eddigi rekord, voltak bizonyos pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy ennyi elég volt, de részben még messze voltam az alapnak kikiáltott két perctől, részben pedig már elég közel ahhoz, hogy megdöntsem az eddigi legjobb eredményt, így maradtam.

Második kör eredménye 02:39.162 az első egy perccel nem volt baj, viszont kb 1:30-tól úgy éreztem, hogy itt lesz a vége, nemhogy 2:30 körüli eredmény nem lesz, de jócskán két perc alatt is maradok.

Ma a nyújtás a kiscsoportommal közösen fog végbemenni hat és nyolc óra között valamilyen időtávban.

A kígyó már a földre is lapul, csinálja csak, úgy is az ő éve.

"Ju Ming(朱銘)", the fame Taiwanese artist have created this bronze larger than life sculpture for the Exchange Square in Central, Hong Kong.

Amúgy sorban állva, vagy a buszmegállóban teljesen korrektül lehet gyakorolni a lélegzést, egyes állásokat, súlyáthelyezést.

Napi tervem kicsit borul, hogy mégse csoportos nyújtásom lesz ma, hanem csak jövő héten, így magamra maradok.

Akkor kezdődhet a komplexum.

Véget is ért a gyakorlat. A súlyáthelyezés közben a bal lában egyre jobban érzem, és nem jobbnak. A felhő kezeket is igyekszem szélesebben ls mélyebben csinálni, Ennek eredményeképpen csak nyílik kicsit a csipő, és a belső combizmokon is érezteti hatását.

Nyújtás.

A spátga végzése közben a sarkam sikerült 'átfordítani', hogy ne a talpam legyen lent, hanem a hátsó fele, ami könnyebbé tudja tenni a dolgot. A kérdés lassan itt se az lesz hogy megyek le, hanem hogy állok fel. Nem mintha olyan szép lenne még.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr365081941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2013.02.18. 22:08:46

A héten nekem sem lesz közös kis csoportos nyújtásom, de csütörtökön tudunk együtt gyakorolni, ha akarunk. Ha minden igaz, én tudok majd menni a Viking vezette gyakorlásra. Majd írjunk, ha gondolod. Jó sokfélét gyakorolsz ám Te is. :)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2013.02.19. 06:44:37

@Bátori Ági: igyekszem ott lenni
három gyakorlat, de szerintem elegendő
süti beállítások módosítása