Mai adag nyújtás edzés keretein belül kerül végrehajtásra, feltéve, hogy odatalálok az edzés helyszínére. Jelenleg kicsit kalózos feelingje van az egésznek, nem sokkal a kezdés előtt derül ki, hogy hova is kell menni.

A titkos tanok.

Addig is egy kis lovaglóállás.

Jól leizadtam az első gyakorlat során, mintha a csipőm nem nyílt volna meg a gyakorlathoz, vagy csak szélesebb állásban voltam. Minden esetre rendesen érzem a belső combizmokat.

Az is kijelenő módba tehető, hogy lassan a napi gyakorlatok elérik a kihívás szintet. Rendben, hogy ennél hosszabb időt is megcsináltam már, de most naponta kell, hogy hozza az adott időtt. Se több, se kevesebb. Mégis több.

Annak érdekében, hogy kicsit kilazítsam a lábaim, használatba veszem a kis játékszerem, és nyújtok egy picit.

Érdekesl, vagy kevésbé, módon, most nem a vádlim fáj, hanem inkább a combom nyúlik. Párhuzamos talpélfogás közben bal oldalra van egy pont, ahol fáj a lábam, viszont, ha lemegyek alá, akkor megszűnik ez az érzés.

A vádlim se maradjon ki a jó érzésből egy kicsit nyújtottam a házikószerű állás gyakorlattal. Lehet, hogy boka alatt angyal vagyok, viszont boka felett minden lábizmomat érzem.

Ouch. Nyújsát után, valamint nem sokkal az első lovaglóállás után a a gyakorlat már a mélyben kezdődik, és nyújtja minden létező izmomat, hogy szép legyen a nap.

Dejó, faállás közben begörcsölni készült láb tovább folytatta ezt a hatását a súlyáthelyezés során is, hogy ne csak a hátul lévő lábam fájjon, legyünk két oldalasak. Felhő kezek gyakorlása közben meg a belső combizmok viselkedtek el nem ítélhető módon, de a gyakorlás kivitelezését nem segítve.

A képet ezen az oldalon találtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr195116092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2013.03.05. 23:57:20

Nem lenne jó átmenetileg csökkentened mondjuk a lovaglóállás időtartamát? Vagy csak túljátszod, hogy merő gyötrelem a gyakorlás? :P

Charunak azt javasolta most a jóga mestere, hogy csökkentse átmenetileg a terhelést, ezért merek ilyet írni.

Én néha aggódok, hogyan fogok így végig bírni - a 40 perc nyújtás, a lovaglóállás és a komplexum is terheli a lábaidat nem kicsit. Vagy nyugi és ne aggódjak?
Üdvözlettel: virtuális csoporttárs. :)

Ui.: Persze hogy hiányoltunk ma! (hug)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2013.03.06. 07:18:14

egyelőre nem érzem azt, hogy túl megterhelő lenne

viszont lovaglóállás után tök könnyen tudok megcsinálni pár gyakorlatot, iszonyatosan bemelegít, nyújt, vagy nem tudom

a komplexum néha tud érdekes dolgokat művelni, tapasztalatszerzés

a nyújtás meg nyújtás

tree
süti beállítások módosítása