Negyvenharmadik nap

Címkék: kihívás o sensei tai chi

2013.03.25. 09:36

One

'The Art of Peace begins with you. Work on yourself and your appointed task in the Art of Peace. Everyone has a spirit that can be refined, a body that can be trained in some manner, a suitable path to follow. You are here for no other purpose than to realize your inner divinity and manifest your innate enlightenment. Foster peace in your own life and then apply the Art to all that you encounter'

hatter_01.png 

 
Az ember mit csináljon a villamoson utazva? Tökéletes alkalom arra, hogy az ember kvázi faállásban keringesse az energiákat. Na jó, nem annyira tökéletes, de nem is lehetetlen.

 Megvolt az első gyakorlat, ami egész könnyedén ment, így nem csak öt másodpercet emeltem rajta, hanem elmentem egészen a három percig, és még mehetett volna tovább is, de nem akartam telhetetlen lenni.

Egyelőre.

Elsősorban a fenékizmokat érzem, de ez lassan már nem is meglepő, hiszen nármit csinálok ott fáj.

Újabb három percen túl. Kicsit nehezebb volt, mint az előbb, de nem panaszkodom. A combizmok megteszik helyettem. Nyílt a csípő, és kiabáltak a combjaim.

Azt hiszem otthon át kéne gondolnom a gyakorlás menetét, és először csinálni komplexumot, és utána lovaglóálást, mert az egész napos ülés/semmit tevés után nem könnyű meglovagolni a vadállatot. Munkahelyen mozgás közben sokkal egyszerűbben  megy.

A komplexum bemelegít a lovagláshoz, a lovaglás után pedig a nyújtás, egy kis túlzással. délutáni pihenő.

Közben elérkezettnek látszik az idő a komeplexum elvégzésére.

Kész is van. A mostani gyakorlat során leginlább a súlyáthelyezés közben éreztem a gyakorlat súlyát, hogy megint vicces legyek. A csípő nyílt, vele együtt a combizmok is, meg a gyakorás közben alapból fájó izmok. Felhő kezek közben az egyik kezem kicsit később követte a másik kezet, nem annyira a könyök alatt, inkább utána.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr45165726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása