Five

'If you have not
Linked yourself
To true emptiness,
You will never understand
The Art of Peace.'

mural 111.jpg

A tervet követve szerettem volna az első kör komplexum után csinálni egy lovaglóállást, már bemelegedett lábakkal, de a gyakorlatot megszakította egy telefonhívás. így csak utána tudtam megcsinálni. A megcsinálás is egy kicsit túlzónak hat, inkább belehalni. Ugyan elérte a szintidőt, de nagyon nehezen ment. Ami lehet, az fáj.

A borzalmasan sikerült első kísérlet után az egészet újra csinálom. Komplexum első körében a súlyáthejezés közben szokásos csípő/belső combizmok fájtak. Viszont felhő kezeknél most inkább a kinti, első combizmok dolgoztak.

Súlyáthelyezésnél jobban megy, mikor a jobb lábam van elöl, ennek egyik oka az lehet, hogy jobb lábbal hátul a lábfejemnél jobban feszülnek a dolgok, mint a másik láb esetén.

A második két körben is hasonló érzéseket tapasztaltam, mint az elején, azt kivéve, hogy az egész gyakorlat sokkal szebben, simábban ment. Lágyabb, folyamatosabb, körkörössebb, inkább víz, mint egyéb.

Nem is hinné az ember, de igazából minden lábizmot átjár a gyakorlat, legalább is minden általam ismert izmot. Egy dinamikus lovaglás.

Egy kis folyadékbevitel, magna b7,  után jöhet a nyújtás.

A jobb sarok mellé ülés elég furán sikerült, jó, hogy a falaknak nincs szeme, csak füle. Eddig csak kis izomláz volt a lábaimban, most a nyújtás még egy kis tüzifát tesz rá.

Végül még egy kis lovaglás, hogy biztosan fájjon minden. Nem ment könnyen, talán még 1:30-ig tűrhető volt, de aztán. ami fájhat, az fájt is. Kicsit kesekenyebbre is vettem az állást, mert nem igazán akart menni. Elején a belső combizmok, és a nyitás volt az, ami boldoggá tett, később az első combizmok még rátettek egy lapáttal. Most pedig úgy nagyjából minden fáj.

Viszont az is igaz, hogy teljesen lazának érzem magam. a kereteken belül.

Azt el kell mondanim, hogy nagyságrendileg annyi kedvem volt a gyakorlatokat megcsinálni, mint fogorvoshoz menni a hódnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr165183709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása