Sixty

'If your opponent strikes with fire, counter with water, becoming completely fluid and free-flowing. Water, by its nature, never collides with or breaks against anything. On the contrary, it swallows up any attack harmlessly.'

Ha a lónak tüzes a háta, akkor legyek a víz, és szelidítsem meg. Nézzük hogy sikerül a feladat.

2:15 körül már eléggé kezdett forrni a víz, leginkább a belső combizmok és a széles állás kapcsolata miatt. Viszont sikerült rekordidőt lovagolni a maga 3:15-ös idejével.

Második állást is sikerült átugrani, de jó nagy nehéz lábakkal. Sokkal nehezebb érzést adott, mint az első. Remegő. eslő randis lábak.

A sarokhoz ülés, a párhuzamos talpélfogás és társai teljes izmolázba taszították a lábaim, de valahogy úgy érzem, hogy másik izmokat mozgattak meg, mint előtte. Mindenesetre érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr305216222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása