Sixty One

' Functioning harmoniously together, right and left give birth to all techniques. The left hand takes hold of life and death; the right hand controls it. The four limbs of the body are the four pillars of heaven, and manifest the eight directions, yin and yang, inner and outer.'

Mai első lovasbemutatón sikeresen átestem, és nem a ló túloldalára. Nagyjából minden simán ment, illetve az eddigiekhez megszokott módon. A második perce első negyedéig egész jól bírtam most. Csípő és a száj nyílik, csak más-más funkció miatt.

Minden fájdalom, és láz ellenében méigs sokkal rugalmassabban, könnyebben tudok lépkedni.

A tavasz-érzés beköszöntével az embernek is több kedve van ahhoz, hogy beálljon a fák közé, és velük együtt szívja magába a természetet.

Széken ülve a talpam leteszem a földre és addig nyújtom előre, amig a takarom ér, amig a talpam teljes terjedelmében a földön tudom tartani. Szóval nem olyan sokáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr455218049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása