Héten volt az utolsó edzés, januárig már csak saját szorgalmamban bízhatok, ha szeretnék még gyakorolni idén.

Edzések során rámentünk a minőségi tanulásra a mennyiség helyett, és különböző képességek fejlesztésébe, elmélyítésébe tettünk kísérletet. Rossz szóviccel élve hullámos sikerrel jártunk, már aki érti.

Emellett az év végi nagy hajrában befejeztük a szablya forma tanulását is. Nem azt mondom, hogy egyedül végig tudnám csinálni elejétől a végéig, mert az utolsó részek még valamennyire hiányosak, de pontosan illeszkednek az eljövendő kihívásaim közé. 

Talán nem véletlenül, már tudtam, hogy ez lesz, és ezért válaszottam célnak.

Szablya formát is megtanultak közé számolva már három formát tanultam meg. A kezdeti 48-ast, majd a wudangos lándzsa formát, és most a szablya forma végére is elértem.

Következő évben a nagy kard és a páros forma tanulása kezdődhet, igaz, hogy kis kardformát nagyjából annyira tudom, ismerem, mint a 108-ast. Többieket nézve, utánozva úgy-ahogy megvan.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr305699444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása