Úgy érzem, ha botos légzés közben sikerül megfelelő nyomást gyakorolni az adott pontra, és vele párhuzamosan a környező területeken ellazítani, akkor megvalósulhat a terület körbeölelése. Viszont a megfelelő erősséget még be kell állítani, mert az első pár gyakorlat után kék, zöld, és érzékeny területek is maradtak hátra. Valamint a megfelelő eszköz keresése is folyamatban van még.

 

Teljes légzés közben megint azt érzem, hogy a gyakorlat vége fulladásos halál lesz. Nem is a levegő kifújással van gondom, bár néha ott is felmerülnek problémák, hanem az utána következő szünettel. Néha úgy érzem, hogy belégzésnél megakad a levegő, és hiába is szeretnék tovább belélegezni nem megy, illetve nem úgy, ahogy kéne, szeretném.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr865986845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása