16dia.png

A kiscsoportos nyújtónap, majdnemhogy vissza az oviba érzés. Kis csoportban, de 'félő', hogy annál jobban meg fonak nyújtani, ami nem baj, hiszen ez a cél.

Másfél, két óra gyönyör, szinte több, mint egy edzés, sőt.

Addig is, hogy véletlenül se maradjak izom- és egyéb láz nélkül, egy kis lovaglóállás.

Kezdésnek egy 02:11.203-as idővel.

Még egy 02:11-es részidő, feszül a belső combom és a fenékizmok. Megint nem az a nap lesz, amikor kényelmes lesz bárhol is ülni.

'Menni kéne, mindig menni, egy levegőt lélegezni ..'

 
Közös nyújtáson tól. Az elején leginkább jóga gyakoralatokat vettünk át, meg ajh-t. Egy-kettő ismerős volt a dinamikus jóga órák után, pár gyakorlat során pedig tovább mentünk, mint az eddig megismert módszert. Nem azt mondom, hogy életem nyújtása volt, de nem volt rossz. Úgy érzem, hogy a lábamban lévő lovaglóállás kellemes/kellemetlen hatását sikerült valamilyen módon hatástalanítani. Lesz néhány gyakorlat, amit átültetek a mindennapi életbe, bár ezek közül is van, ami párosan végrehajtottnak mondható.

Most pedig kicsit komplikáljuk az életet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr605098489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása