A szánapos kihívás nem titkolt célja az, hogy rávezesse a kedves és kedvtelen résztvevőket a mindennapi gyakorlásra. Ehhez kívánok egy kis segítséget adni ezzel a videóval:

Ha már a felkérés megtörtént, akkor álljunk neki a gyakorlás kivitelezésének

Túl az első gyakorlaton, a tegnap megszerzett tudás alapján igykesztem nem lejjebb menni, mint vízszintes comb, ami első gyakorlat gyanánt nem volt olyan nehéz, hiszen még nincsenek bemelegedve annyira, kicsit merevebbek.

Huh! Megvan a második gyakorlat is, biztos, hogy haladás, hogy meg tudok csinálni két gyakorlatot is gymás után minimális szünettel. A mostani gyakorlatban sokkal könnybben tudtam lemenni, vigyázva arra, hogy ne legyen túl mély. Először a comb első fele fájt, amit később a hátsó izmok vettek át, de így is mgvolt a szintidő plussz másodpercekkel.

Sajnos az időjárás nem kedvez a kinti gyakorlásnak, így a fedett helyen található dolgokat kell valahogy használatra bírni. Lógáshoz nem kell semmi, csak az elszántság, ennek következtében megyek teletöltöm a fejem vérrel.

Úgy érzem, hogy jobban le tudok hajolni, akár terpeszben, akár összezárt lábbal, de a térdem még mindig hajlik, és a vádlim húzódik.

Lógás után egy kis sarokülés, ami sokkal jobban megy, mint tegnap, bár lovaglóállás után teljesen lazának érzem magam, aztán gyakorlatok közben megérzem a határokat.

Megkaptam az ukázt arra is, hogy nyújtsam a bokám úgy, hogy a talp külső szélán álldogállok. Elvégzése után teljesen furcsak érzés teljes talppal a földön állni, ha így folytatom, akkor lassan átvehetem Travolta szerepét a szombat esti lázban.

Észrevettem azt is, hogy álló munka mellett tök jól lehet az energiát felhúzni közben lélegezni, maximum a ki- és belélegzés hangjai miatt a kollégák néznek szexuális ragadozónak.

Koplexum végzés közben, azon belül is leginkább a felhő kezeknél megint nyílik a csipő, legalább is azt érzem, merrt a legtöbb fájdalom ott jelentkezett. Talán máshol nem is, kivéve persze a súlyáthelyezés comb/vádli kombóját.

Viszont nem elképzelhetetlen, hogy a bokanyújtásnak már van hatása, mert súlyáthelyezés közben nem éreztem, hogy annyira kényelmetlen lenne, remélem az állás is jó volt. Mondjuk szerintem igen.

Játsszunk még egy kicsit a szeren, és nyújtogassuk a lábunkat, most így királyi többesbe, úgy is két lábam van, meg a járulékai. Nagyjából derék magas kis falra teszem fel a lábam, és hajolgatok rá a kinőtt mosógép után.

A mosógép tetejére egyelőre úgy tudok rálépni, hogy nincs lecsukva a teteje, viszont így nem is jelent olyan nagy kihívást, annak ellenére, hogy a combok feszülnek, és ebben az irányban a bal lábam a nyúlékonyabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr885129461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása