harfa_01.pngNap idézete:

'- Te nem keddenként jársz edzésre?
- De, veled együtt.'

Mai napi gyakorlással egyelőre sehogy se nem állok, se nem ülök, éppen ebédelni készülök, és az első állás kaja után lesz abszolválva, ami nem biztos, hogy a legjobb meglátás.

Túl két lovaglóálláson. MIndkettő egész könnyen ment, az elsőnél ráültem a levegőszékemre, de kicsit szúrta a fenekem, és ott érződött a hatása. A másodiknál pedig a combizmok, és a térd, térd feletti rész fájt egy picit.

Yippiyé.

Gyakorlás után nem érzem azt, hogy nem tudok járni, és le kell ülnöm, hanem kellemes, lágy, könnyű érzés, vagy valami hasonló. Nem azt mondom, hogy túrázás előtt ajánlott.

A mai állásidőm 2:40 volt.

Lovaglás után egy kis lábnyújtás, feltettem a lábam a kis játékszeremre, aminek a magassága nagyjából kicsit a derekam felett van. 

Nem lett egy óriási gyakorlat belőle, mert a nadrágom keresztmetszete nem nagyon tette lehetővé. Ennek ellenére a vádlimban jelenktezik jótékony hatása.

A komplexum megint a két nap határmezsgyéjére esett. Utasításoknak megfelelően a súlyáthelyezés gyakorlása hosszú és mély állásban történt.

Hogy miért is jó ez?

Mert így nem csak a csípő nyílik és a comb belső izmai feszülnek, hanem minden más egyéb izom is, ami a lábban megtalálható.

Felhő kezek közben a felfők kicsit melegebbek voltak, mert a kezem is kicsit átvett ebből a melegből.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr405150122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása