Fifty Five

'It is neccessary to develop a strategy that utilizes all the physical conditions and elements that are directly at hand. The best strategy relies upon an unlimited set of responses.'

Milyen lábbal keltél ma? Ha helyes választ szeretnék adni, akkor nagyjából azt kéne felelnem, hogy komplexum lábbal. Isten áldja azt, aki feltalálta az ébresztőórát, de egy kicsit állíthatta volna későbre a csörgést.

A felhő kezek közben a jobbról balra, majd vissza testúlyáthelyezés kettőségéből igyekszem kivenni a háromszöget, de akkor meg a belső combizmok, és a csípő kiabál velem. Azért remélem kompromisszumra való képességük egy kicsit jobb az eddigieknél.

Lovagoltam egyet. Az a baj, hogy itthon nincsenek járólapok, amihez igazából viszonyítani tudok. Mondjuk van egy kb egy négyzetméteres szőnyegem, azon csinálom a gyakorlatokat. pl testsúlyáthelyezést átlósan. a felhő kezeket pedig a két szélére állva csinálom. A lovaglóállás még nem ment ki a szélekig, a fájdalom igen.

Bár már jócskán elmúlt szombat, még oda sorolom ezt a mutatványt. Szerintem megint sikerült elég széles állásban állnii. Elejét egész jól bírtam, de másfél perc környékén már le akartam nyomni az öklöm a torkomon hátha jobb, egyébként nem. A belső combizmok kellemes megterhelő érzéssel várják a lefekvést.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr45196615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása