Sixty Seven

' Always try to be in communion with heaven and earth; then the world will appear in its true light. Self-conceit will vanish, and you can blend with any attack.'

Az első lovagláson túl, ami egész könnyedén ment, nem fájt semmi annyira, ahogy szokott, azért nem volt egy galopp. Bár ha belegondolok pont egy gyalog galopp volt. Rájöttem közben arra is, hogy nem az a baj, hogy a ló hát a gyúrástól szélesedett, hanem az, hogy alacsony, és leér a lábam, valamint frédibéni hajtással működik.

Mintha magam látnám. Rajzolva én is így csinálom.

Élőben a párhuzamos lábak nem annyira párhuzamosak.

Második álláson is túl, nem sok eltérés mutatkozott az első gyakorlathoz képest. Nem is volt iszonyat nehéz, de olyan önnyűnek se mondanám. Lovaglás után a combjaim azt mondták, hogy köszönik szépen egy ideig nem szeretnének semmit csinálni.

Mai komplexumot Hugh Laurie zenéje mellett végeztem el, hagy beszéljenek.

Négy negyedre előre hátra ringatózva a súlyáthelyezés is egészen más.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr185216053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása