Seventy Three

'Life itself is always a trial. In training, you must test and polish yourself in order to face the great challenges of life. Transcend the realm of life and death, and then you will be able to make your way calmly and safely through any crisis that confronts you.'

A napot szinte egész végig a szabadban töltöttem, így a gyakorlatok végzésére is itt került sor. A ló szinte száguldott a friss levegőn, de az is lehet, hogy a mellettünk ebédelő macska ijesztette meg. Mindenesetre egy 3:16-os állást siekrült prezentálni. AZ is igaz, hogy a ló szaladt, de egy ideig még nem, hanem szép lassan, óvatosan lépkedtem.

Később egy kis nyújtás következett, páruhazom talpélfogás, és sarokhoz ülés formájában. Egész jól ment, de nem vittem túlzásba, az edzésen viszont sikerül bepótolni. Szép nyújtó edzés volt bordásfallal és partnerrel együtt.

Az is kiderült, hogy az eddig félmagasan végzett lovaglóállás a komplexum során nem az igazi, és szépen menjek csak le mélyre, még mélyebbre. Egy gond van, a pincében nem olyan jó a levegő.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr175246300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása