Nyolvanadik nap

Címkék: tai chi chuan the art of peace

2013.05.01. 16:07

nyolcvanadik_nap_kicsi.jpegEighty

'One should be prepared to receive ninety-nine percent of an enemy's attack and stare death right in the face in order to illumine the Path.'

Újabb mérföldkő a gyakorlás életében, a táv négyötödét elértük a mai nappal. Tavaly ilyenkor ért véget a kihívás, most még van húsz napunk.

A jó időre való tekintettel a szabadban végeztem el a gyakorlat lórugásni részét. Sajnos jó idő ide, szabad levegő oda, csak három perc tizes állást sikerült végrehatjani.

Utána egy kis nyújtás, párhuzamos talpélfogás, sarokhoz ülés. A bal lábamhoz még mindig nem az igazi. Jobb láb esetén időnként már felismerni.

A hely szelleme megkövetelte a komplexumot is, ami kis szünetekkel ugyan, de nagyjából egyszerre végeztem el. Ennek következtében a lovaglóállásban való energiaáramoltatás megint inkább lábgörcs közeli volt. A faállás egy fokkal jobb. Testsúlyáthelyezésnél 0-100 helyzetben még mindig tudtam egy kicsit húzni a belső combizmokon, a csípőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr845259879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása