saber_camp.pngVéget ért az idei tai chi edzőtábor.

Az idő nem volt túl meleg, de hideg sem, szerintem a gyakorlásnak éppen megfelelő, kivéve  mikor szakadt az eső.

Reggeli qi gong gyakorlatok során feltöltöttük magunkat, és csak úgy úsztunk a csiben, amikor éppen fel tudtam kelni, és nem az ágyban szundikáltam.

Formagyakorlatokban is előrelépések történtek, pontosítás, vagy újabb technika megtanulása, valamint lépességeket gyakoroltunk.

Egy kicsit fura volt újra kézbe venni a botot, és a lándzsa formát gyakorolni. Főleg úgy, hogy egy kicsit tekertünk rajta. Ennek a technikának a megtanulását jelentős mértékben segítette, hogy páros gyakorlatok során is átnéztük. Mikor a gyakorlópartnerem rá akart suhintani a lábamra világosodott meg bennem a lépés mikéntje.

Szablya forma is kezd lassan a vége felé közelíteni, lassan, és még nem biztos, hogy felismerhetően. Viszont, annak érdekében, hogy a sorrend teljes mértékben boruljon elkezdtem tanulni a nagy kard formát is, úgy hogy a kicsiből se tudok sokkal többet.

A testi, fizikai gyakorlatok mellett a szellemünk is kapott egy kis képzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr45386267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása