Lassan a nyakunkon van már a szilveszter, az új év. Rutinos száz naposok már tudják, hogy ez mit is jelent, hiszen a kínai újév beköszöntével elkezdődik a harmadik éved. Újra neki lehet állni a napi gyakorlásnak.

Már most, így előre gondolkodom, hogy milyen gyakorlatokat lenne érdemes választani. Előzetes felmérések szerint a következőkre gondolok:

  • szablya forma gyakorlása, és megtanulni végig
  • egy kis hasizmozás, lehet benne magam jól szadizni
  • valamint napi mondjuk tíz perc faállás

Faállást jól lehet gyakorolni reggel/este buszra várva a megállóban. Arra azért ügyelni kell, hogy amikor jön a busz szálljuk fel rá, és ne az állásba lazulva szívjuk magunkba a földi és égi chit.

Nyújtás most nem vállalok be, a szablya forma kígyói között úgy is könnyes szemmel fogok gondolni rá.

Hasizom gyakorlat pedig vikingek által preferált láb a levegőben, a hátat pedig  nem tesszük le, hanem tartjuk, és onnan megyünk szépen vissza típus lesz. Nem mennyiségi kikötéssel a végén, hanem csak napi szinten x darab, ahol az x érték hetenként nőni fog.

Viszont a komplexumon elgondolkozom.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr675675449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása