Zenetábori élmények mellett tai chi ismereteket is szívtak magukba a gyerekek ma, szablya forma közben körbeálltak, és kérdezték mi ez, miért, és a többi. Az érdeklődést leginkább a harci eszköz vívta ki, de azért csináltunk felhő kezeket.

A forma egész jól ment, bár jó nagy szél volt és hepehupa. A forgások a fűben nem szoktak olyan jól sikerülni, de most nem éreztem azt, hogy nagyon nagy bajok lennének vele, ha volt is, akkor inkább a vége felé.

Faállás közben egyre többszér érzem azt, hogy a kezem be van bugyolálva, szinte nem is én tartom, olyan érzés, mintha be lenne gipszelve a kezem, és kis pálcikák tartanák, ahogy a filmekben is látni. ezen felül nem csak a tenyerem szokott melegedni, hanem az egész kézfej, alkar külső, és belső része is.

Nei gong-gal kapcsolatban nem érzem, hogy ilyen jól állnék, teljes légzést visszavettem hatos szorzóra, hogy legalább valahogy menjen. Ezen felül a mellkasom jobb oldalt elég intenzíven elkezdett fájni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaznap.blog.hu/api/trackback/id/tr176044267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása